Lees de reacties van tevreden klanten op tekstanders.nl/reacties

Artikelen Hap&Tap Magazine

Artikelen 2021

Gasthaus Hochwang: genieten op hoog niveau!

Artikelen 2021

Exclusief interview met ANITA WITZIER in het oktobernummer.

In het septembernummer maar liefst drie artikelen gepubliceerd: de Belgische keuken; exclusief interview met... BONNIE ST. CLAIRE; wijze lessen van WOUTER VERKERK.

In het julinummer lees je alles over de Argentijnse keuken.

In het meinummer alweer de derde in de reeks internationale keukens. Met ditmaal aandacht voor de Zweedse keuken.

In het aprilnummer een exclusief interview met Snackmasters-deelnemer RON BLAAUW.

In het maartnummer een exclusief interview met MIDAS DEKKERS + alles over de Syrische keuken op pagina 36/37.

In het februarinummer een exclusief interview met RONALD DE BOER. Hij laat zich van zijn allerbeste culinaire kant zien!

In dit nieuwe jaar start ik met een serie over internationale keukens. Dit keer: De Spaanse keuken2017