Welke teksten zoal?

Interviews

Wat ik het liefste doe, is mensen interviewen. Vaak bij de persoon zelf, maar het kan ook telefonisch. Ik luister met belangstelling en teken haar of zijn verhaal op. Daar schrijf ik dan een mooi en prettig leesbaar artikel over. Ik schrijf voor magazines, scholen en websites. Voor een flyer, brochure of advertentie draai ik ook mijn hand niet om. 

Dus: kom maar op met je verhaal! 

Redigeren

Heb je zelf iets geschreven (bijvoorbeeld een tekst voor je website, brochure of een nieuwe menukaart), maar ben je er niet (helemaal) zeker van of het de juiste tekst is? Samen met jou kijk ik naar je tekst en waar nodig redigeer en corrigeer ik deze. 

Voor het redigeren van boeken kun je trouwens ook aankloppen bij me.

Persberichten

Wil jij je bijzondere (nieuws)verhaal 'de wereld' in helpen? Ik kan een persbericht voor je schrijven en dat - indien gewenst - naar diverse media in de regio West-Brabant versturen. Daar liggen de meeste van mijn perscontacten. Garantie dat het dan ook in pers komt, kan ik niet geven, maar ik ga wel mijn best voor je doen. Uiteraard kan ik, indien het onderwerp zich daarvoor leent, ook de landelijke of vakpers benaderen.