Lees de reacties van tevreden klanten op tekstanders.nl/reacties

Artikelen Hap&Tap Magazine

Artikelen 2021

In het julinummer lees je alles over de Argentijnse keuken.

In het meinummer alweer de derde in de reeks internationale keukens. Met ditmaal aandacht voor de Zweedse keuken.

In het aprilnummer een exclusief interview met Snackmasters-deelnemer RON BLAAUW.

In het maartnummer een exclusief interview met MIDAS DEKKERS + alles over de Syrische keuken op pagina 36/37.

In het februarinummer een exclusief interview met RONALD DE BOER. Hij laat zich van zijn allerbeste culinaire kant zien!

In dit nieuwe jaar start ik met een serie over internationale keukens. Dit keer: De Spaanse keuken

Artikelen 2020

In het decembernummer het laatste exclusieve interview met een BN'er van dit jaar. Niemand minder dan Queen of Soul BERGET LEWIS

In het novembernummer alwéér een exclusief interview! Dit keer met Heel Holland Bakt winnares ANOUK GLAUDEMANS.
Verder een artikel over SVL partners die een technisch hoogstandje leverden bij Jumbo DC in Breda.

In het oktobernummer een exclusief interview met Meesterkok én Meester Patissier RUDOLPH VAN VEEN.

In het septembernummer lees je onder andere hoe Peter Reiters ondernemers helpt hun kracht te (her)vinden. Verder alles over Noorland Koeltechniek én Vissers Elektrotechniek.

In het augustusnummer een exclusief interview met FREEK VAN NOORTWIJK op pagina 22-23.
Artikelen over HorecaKas, ABAB, MFL Accountants en #EFP én Café Toontje Lager lees je op pagina 15, 19, 37 en 39

In het julinummer onder meer een artikel over het gezellige én helemaal coronaproof restaurant #HetWapenvanGalder.

In het juninummer een artikel met juridische tips van #VanLooVanRieladvocaten speciaal voor deze tijd.

En ja hoor, daar is-ie gewoon weer! Het meinummer voor je leukste horecaverhalen; óók in coronatijd.
Neem nou de bezorgservice van Brouwerij Frontaal of die van De Borgh. Wil je liever - veilig - shoppen in de fysieke winkel? Ga dan eens naar Het Bierhuis.
Tot binnenkort op het #terras 😀

Ondanks de coronacrisis is Hap&Tap Magazine er toch in geslaagd 'gewoon' een aprilnummer uit te brengen. En wát voor één! 

Lees de artikelen van TekstAnder[s] op pagina 20-21 van Koninklijke Horeca Nederland, pagina 29 van Delta Ceramics en pagina 35 van Restaurant De Tijd Rijsbergen.  

In het maartnummer een sprankelend interview met BARBARA VERBEEKRegister Vinoloog én sommelier met een vrouwelijke touch! Verder in dit nummer artikelen van TekstAnDer[s] op pagina 33 - 39 - 41. 

In het februarinummer een mooi interview met SVH Meesterkok MICHEL HANSSEN die door een zwaar hartinfarct heel andere recepten is gaan maken. Barstensvol smaak, maar zonder zout! Oftewel Spice Wise.   

Voor artikelen van TekstAnDer[s] in het januarinummer kijk je op pagina 17 voor #VMrijsbergen en 31 voor #SpecialCDShop