Hap&Tap Magazine 2022
Gasthaus Hochwang: genieten op hoog niveau!
Hap&Tap Magazine 2021
Exclusief interview met ANITA WITZIER in het oktobernummer.
In het septembernummer maar liefst drie artikelen gepubliceerd: de Belgische keuken; exclusief interview met... BONNIE ST. CLAIRE; wijze lessen van WOUTER VERKERK.
In het julinummer lees je alles over de Argentijnse keuken.
In het meinummer alweer de derde in de reeks internationale keukens. Met ditmaal aandacht voor de Zweedse keuken.
In het aprilnummer een exclusief interview met Snackmasters-deelnemer RON BLAAUW.
In het maartnummer een exclusief interview met MIDAS DEKKERS + alles over de Syrische keuken op pagina 36/37.
In het februarinummer een exclusief interview met RONALD DE BOER. Hij laat zich van zijn allerbeste culinaire kant zien!
In 2021 publiceerde ik in samenwerking met Wereldzaak een serie over internationale keukens. In het januarinummer: De Spaanse keuken