Hap&Tap Magazine 2018
Artikelen 2018
December feestmaand! Daarom een interview met 's werelds beste vrouwelijke bartender TESS POSTHUMUS
Deze novembermaand een wel heel bijzonder exclusief interview met:
Guus Meeuwis en Dick Middelweerd die hun 2e kookboek uitbrachten.
Verder in het novembernummer een verhaal over restaurant De Eetkamer te Wernhout en horecamakelaar HorecaKas
Exclusief interview met Rob - man, man, man ... - Geus
Verder in het oktobernummer een verhaal over Anna's Wijnhuisje waar je exclusieve Georgische wijnen kunt kopen én de introductie van de Zundert 10 door Trappistenbroeder Christiaan.
Exclusief interview met biersommelier, zytholoog én Cicerone Fiona de Lange
Verder in het septembernummer De Uitdaging te Ulvenhout en LH Hospitality Consultants
Deze maand een exclusief interview met 'Baas BBQ' Jeremy Vermolen
Verder in het augustusnummer een artikel over de Dorstvlegel.
Deze maand een exclusief interview met niemand minder dan André van Duin!
Deze maand een interview met dé wijnkenner van Nederland HAROLD HAMERSMA #degrotehamersma
Verder in het meinummer artikelen over de Prinsenbeekse etablissementen Veehandelshuis en De Swaen.
Deze maand een interview met gastvrijheidsgoeroe WOUTER VERKERK
Verder in het aprilnummer artikelen over #DeHeerenWillems en Van Gurp Tuinen
Deze maand (februari 2018) heb ik de eer om het coververhaal te hebben mogen maken. Een interview met niemand minder dan Sacha de Boer!
In het januarinummer artikelen over De Rithse Hoeve en De Parel Dranken.